Cazare

Front Title

This is front side content.

Va asteptam cu drag!

Cauți un loc perfect de relaxare și distracție, ce îți oferă în același timp cele mai bune servicii ca tu să nu duci grijă de nimic? Complexul Eos îți oferă servicii de cazare dichisite în cele 15 camere care pot găzdui până la 35 de persoane.

Previous
Next

 

Toate camerele au încălzire centrală, balcon, TV cu ecran plat și canale prin cablu, internet wireless, aer condiţionat, baie cu duş, frigider, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Complexul are piscină sezonieră în aer liber, terasă, foișor și parcare proprie.

Pentru cei cazați, accesul la piscină este gratuit de luni până vineri. În weekend, pentru a evita aglomerația, accesul se face cu rezervare și se percepe o taxa de 20 lei/șezlong.

Micul dejun este servit la piscină vara și în restaurant, iarna. Prețul pentru pachetul de mic dejun este de 25 lei / persoană.

Suntem iubitori de animale, Complexul Eos având pisici și căței. Acceptăm animale de companie de talie mică. Dacă doriți să faceți o rezervare cu animalul de companie, este obligatoriu să anunțați acest lucru în momentul când efectuați rezervarea. Însoțitorii de animale trebuie să ne asigure de un bun comportament al acestora. Absolut toate pagubele cauzate de animalul de companie vor fi plătite integral de stăpânul animalului. Se percepe o taxa zilnică de 30 de lei pentru animalul de companie găzduit în incinta Complexului Eos.

La 200 de metri este un minimarket, iar la 900m se găseşte un supermarket.

Plata se poate face cash, card, cu tichete de vacanță și carduri de vacanță.

FORMULAR DE CONTACT